Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit şi a treia femeie transferată la Bucureşti după explozia din capitală

© Photo : Игорь ВзоровПоследствие взрыва в центре Кишинева, здание столовой
Последствие взрыва в центре Кишинева, здание столовой - Sputnik Moldova
Abonare
Nici una dintre persoanele care au fost transferate la Bucureşti pentru tratament, după explozia care a avut loc într-un local din Piaţa Centrală, nu a supravieţuit.

CHIŞINĂU, 31 ian — Sputnik. Duminică s-a stins şi cea de a treia femeie care a fost transportată în stare foarte gravă în România, după explozia unei butelii de gaz într-un local din Chişinău. Decesul a fost confirmat de Ministerul Sănătăţii. Numărul victimelor a ajuns astfel la patru.

Anterior, două dintre victimele internate la Spitalul de Arşi din Bucureşti au decedat din cauza rănilor, în ciuda eforturilor depuse de medici şi a intervenţiilor chirurgicale suportate. Victimele au avut arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii.

Примэрия Primăria - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Funcționarii de la primărie depun mărturii în dosarul exploziei din capitală

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit acum două săptămâni la Institutul de Medicina Urgentă din Chişinău.

În urma deflagraţiei care s-a produs pe data de 9 ianuarie, au avut de suferit 13 persoane.

Trei dintre femeile rănite au fost internate în stare gravă la reanimare, după care au fost transferate la un spital specializat din România.

Pe acest caz a fost iniţiate trei dosare penale, iar administratorii localului în care a avut loc incidentul, soţ şi soţie, au fost plasaţi în arest preventiv pentru 25 și 30 de zile, având statutul de suspecți.

Fluxul de știri
0