Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Opoziţia îşi ia o pauză de patru zile pentru reevaluarea revendicărilor

© Sputnik / Мирослав Ротарьнародный форум 29.01.2016
народный форум 29.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
După cum a menţionat liderul socialiştilor, Igor Dodon, în cadrul Forumului Civic au fost sonorizate mai multe propuneri de modificare a legislaţiei Republicii Moldova. Toate aceste propuneri trebuie sistematizate în cadrul unui singur document, a precizat acesta.

CHIŞINĂU, 29 ian — Sputnik. Opoziţia din Moldova a decis să structureze în cadrul unui singur document cerinţele protestatarilor, formulate în cadrul Forumului Civic care s-a desfăşurat vineri la Chişinău.După, au precizat organizatorii, textul respectiv va fi definitivat în timp de patru zile şi va fi transmis marţi autorităţilor.

Протест 21.01.2016 Proteste 21.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protestatarii: nici un pas înapoi, vom merge până la capăt

„Astăzi au fost formulate mai multe propuneri concrete privind modificarea legislaţiei. Le propunem organizatorilor acestui forum civic să le sistematizeze şi să le transmită autorităţilor, pentru ca acestea să examineze în regim de urgenţă documentul. În al doilea rând, de săptămâna viitoare vom discuta o altă modalitate de organizare a protestelor, care vor avea loc în faţa mai multor instituţii ale statului. Vom comunica suplimentar despre timpul şi locul unde vor avea loc aceste manifestaţii", a specificat liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon.

Potrivit acestuia, este necesar de asemenea „să ne adresăm partenerilor externi de dezvoltare, cu solicitarea ca aceştia să nu susţină actuala guvernare".

Fluxul de știri
0