Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu l-a sunat pe Dodon

© Sputnik / Мирослав РотарьПротест 21.01.2016 Proteste 21.01.2016
Протест 21.01.2016 Proteste 21.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PSRM Igor Dodon anunţă că a fost telefonat de preşedintele Parlamentului Andrian Candu, care i-a invitat pe liderii protestatarilor la discuţii.

CHIŞINĂU, 28 ian – Sputnik. Preşedintele Parlamentului Andrian Candu i-a invitat pe liderii protestatarilor la discuţii în ziua de vineri, la ora 9.00. Despre aceasta a anunţat liderul PSRM Igor Dodon. 

Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Manifestanţii au înaintat un nou ultimatum

„Am fost contactat de către preşedintele Parlamentului care ne invită pentru mâine la ora 09:00 la Reşedinţa de Stat pentru a ne propune unele soluţii de depăşire a crizei politice. Înţeleg că au analizat rezoluţia mitingului de protest şi sunt gata să vină cu propuneri”, a anunţat Dodon.

Potrivit socialistului, liderii protestatarilor vor decide dacă să dea curs invitaţiei preşedintelui Parlamentului în cadrul unei întrevederi pe care o vor avea în seara zilei de joi.

„Despre acţiunile ulterioare vă voi informa în câteva ore după consultările cu colegii de proteste”, susţine Dodon.

Acesta a declarat că protestatarii nu vor renunţa la revendicările lor: dizolvarea Parlamentului,  alegeri parlamentare anticipate, modificarea Constituţiei şi alegerea directă a președintelui tării, demiterea mai multor şefi ai instituțiilor de stat.

Fluxul de știri
0