Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

No comment: Kremlinul despre demersul Kievului în legătură cu spusele lui Putin

© Sputnik / Юрий Кавер / Accesați arhiva multimediaКРЕМЛЬ
КРЕМЛЬ - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile ucrainene au considerat că Consiliul Securității al ONU trebuie să dea o apreciere ultimelor afirmaţii ale președintelui FR cu privire la Donbas.

CHIȘINĂU, 28 ian — Sputnik. Kremlinul nu comentează Intenția Ucrainei de a se adresa Consiliului de Securitate al ONU în legătură cu afirmaţiile lui Putin despre Donbas, a declarat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Dmitri Peskov.

"Nu avem nicio atitudine faţă de această inițiativă", le-a spus Peskov jurnaliștilor.

СПУТНИК_Ататюрк бы, наверное, в гробу перевернулся - Путин об исламизации Турции - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Moscova pledează pentru un dialog onest cu Kievul

Anterior, în cadrul unei întâlniri cu activiştii Frontului Popular Rus, Putin a declarat că atunci când a fost creată Uniunea Sovietică, Vladimir Lenin a susținut intrarea în Uniune a tuturor viitorilor subiecţi ai statului, inclusiv a Ucraina și a Donbasul, în baza unei egalități depline, cu dreptul de a ieși din Uniune, ceea ce, potrivit opiniei președintelui, a devenit o mină cu efect întârziat, plasată sub "edificiul statalității noastre".

Potrivit lui Putin, Donbasul a fost transmis Ucrainei sub pretextul majorării cotei proletariatului.

Fluxul de știri
0