Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe comodităţi pentru mamele cu copii la Aeroportul Internaţional Chişinău

© Avia InvestCamera mamei şi copilului, Aeroportul Internaţional Chişinău
Camera mamei şi copilului, Aeroportul Internaţional Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Compania Avia Invest, concesionarul Aeroportului Internaţional Chişinău, a reamenajat spaţiul destinat mamelor cu copii.

CHIPŞINĂU, 28 ian – Sputnik. La Aeroportul Internaţional Chişinău a fost renovată camera mamei şi copilului. Compania Avia Invest menţionează că aceasta a fost renovată și modernizată complet.

Aeroportul Internaţional Chişinău, parcare - Sputnik Moldova
Parcarea de la Aeroportul Internaţional Chişinău face furori

Într-un comunicat al companiei Avia Invest se precizează că în spațiul destinat părinților cu bebeluși au fost instalate două mese noi pentru înfășat și trei scaune speciale pentru micuți. Mai mult, aici a fost amenajată o toaletă nouă, spațioasă și confortabilă, dotată cu lucruri necesare pentru îngrijirea celor mici. Camera mamei și copilului este situată în sala de plecări, etajul doi și este deschisă 24/24 ore.

Totodată, o cameră similară a fost redeschisă și în zona comună a terminalului. Acolo au fost efectuate lucrări de renovare a interiorului, instalate piese noi de mobilier şi alte accesorii. Pentru facilitarea accesului vizitatorilor cu cărucioare, terminalul este prevăzut cu un ascensor, a mai menţionat serviciul de presă al companiei, subliniind şi faptul că pentru comoditatea pasagerilor cu copii, în sala de plecări este deschis un teren de joc cu tobogan și multe jucării. Ziua, pe teren este prezent un asistent care supraveghează copiii și organizează diferite activități pentru aceştia.

Fluxul de știri
0