Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Preţul abonamentului la călătoria cu troleibuzul în Chişinău se va majora

© Sputnik / Евгений ПанасенкоОстановка
Остановка - Sputnik Moldova
Abonare
Regia Transport Electric Chişinău (RTEC) a decis majorarea, din 1 februarie, a tarifului abonamentului lunar la călătoria cu troleibuzul pentru persoanele fizice şi juridice.

CHIŞINĂU, 27 ian – Sputnik. Din 1 februarie, tariful la abonamentul lunar la călătoria cu troleibuzul în Chişinău se va majora cu 20 de lei şi va costa 200 de lei, a declarat pentru Sputnik directorul RTEC, Gheorghe Morgoci.

„Se va majora tariful doar la abonamentul pentru persoanele fizice şi juridice. Abonamentele pentru elevi, studenţi, pensionari şi alte pături socialmente vulnerabile va rămâne la tariful vechi”, a precizat Morgoci.

Социальные сети - Sputnik Moldova
Societate
Chirtoacă promite WI-FI gratuit în troleibuzele din capitală

Directorul RTEC dă asigurări că preţul la biletul de călătorie cu troleibuzul va rămâne de 2 lei, iar o majorare ulterioară nu se prevede.

Potrivit lui Morgoci, majorările au fost condiţionate de creşterea tarifului la energia electrică.

În conformitate cu decizia Consiliului Municipal Chişinău din septembrie 2009, tariful pentru călătoria cu troleibuzul constituie 2 lei, abonamentul lunar de călătorie cu troleibuzul pentru elevi şi studenţi — 70 de lei, pentru studenţii din familiile socialmente vulnerabile costul abonamentului lunar constituie 50 de lei, abonamentul lunar pentru persoane fizice constituie 180 de lei, costul abonamentului lunar pentru agenţii economici constituie 300 de lei.

Fluxul de știri
0