Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

ANRE anunţă când se va convoca pentru reducerea tarifului la gazul natural

© Sputnik / Pavel Palamarchuk / Accesați arhiva multimediaКомпрессорная установка Креховского месторождения природного газа
Компрессорная установка Креховского месторождения природного газа - Sputnik Moldova
Abonare
Consiliul de Administrație al ANRE a discutat cu reprezentanți ai întreprinderilor din cadrul SA “Moldovagaz” situația actuală în sectorul gazelor naturale.

CHIŞINĂU, 26 ian – Sputnik. Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va convoca în viitorul apropiat o şedinţă la care va decide asupra proiectului de micşorare a tarifelor reglementate la gazele naturale.

Газовая комфорка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filip: tariful la gaze pentru consumatori trebuie să scadă cu cel puţin 10%

Membrii Consiliului au discutat în cadrul unei ședințe de lucru cu reprezentanți ai întreprinderilor din cadrul SA “Moldovagaz” aspecte legate de situația actuală în sectorul gazelor naturale.

În cadrul ședinței au fost discutate probleme legate de transferul integral al activității de furnizare a gazelor naturale de la 11 întreprinderi de distribuție către SA “Moldovagaz”, de investițiile executate și planificate în sistemul gazelor naturale, devierile tarifare acumulate de întreprinderile din sistemul Moldova Gaz în anii 2010-2015, de recalcularea tarifelor la gazele naturale ca urmare a modificării Legii cu privire la gazele naturale și amendamentelor ulterioare la Metodologia de calculare și aplicare a tarifelor reglementate la gazele naturale.

Fluxul de știri
0