Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sesiunea de primăvară a Parlamentului începe iarna

© Sputnik / Мирослав РотарьПарламент
Парламент - Sputnik Moldova
Abonare
În mai puţin de o săptămână, Parlamentul va intra în sesiunea de primăvară. O dispoziţie în acest sens a semnat luni spicherul Andrian Candu.

CHIŞINĂU, 25 ian – Sputnik. Parlamentul se convoacă în sesiunea de primăvară, anunţă serviciul de presă al legislativului. Sursa oficială precizează că instituţia îşi începe sesiunea de primăvară din acest an la 1 februarie curent.

Miniștri Filip Филип Министры - Sputnik Moldova
Politică
Primul proiect cu care va merge Filip în Parlament

În comunicatul difuzat de Parlament se mai spune că dispoziţia de convocare a Legislativului a fost semnată luni de Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Potrivit documentului, convocarea Parlamentului în şedinţă plenară va avea loc la propunerea Biroului permanent, după pregătirea proiectului ordinii de zi. De asemenea, comisiile parlamentare se vor convoca în şedinţe pentru a discuta proiectele de acte legislative aflate în examinare”, a mai informat sursa citată.

Regulamentul Parlamentului prevede că sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie.

 

Fluxul de știri
0