Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Schimb de amabilităţi între diplomaţiile de la Chişinău şi Bucureşti

© gov.mdAndrei Galbur
Andrei Galbur - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean al afacerilor externe, Andrei Galbur, îi este recunoscător omologului său român pentru susţinere şi se arată interesat de o întâlnire cât mai curând posibilă cu acesta.

CHIŞINĂU, 25 ian – Sputnik. Ministrul afacerilor externe, Andrei Galbur, i-a mulţumit omologului său român, Lazăr Comănescu, pentru scrisoarea de felicitare cu ocazia învestirii sale în funcţie.

Протест Парламент Молдовы 20.01.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Ministerul de Externe al României a reacţionat

Potrivit serviciului de presă al MAEIE, Andrei Galbur „a exprimat gratitudinea pentru disponibilitatea şefului diplomatici române şi a echipei sale  de a susţine în continuare eforturile de implementare a reformelor de pe agenda europeană a Republicii Moldova în vederea atingerii obiectivelor ambiţioase pe care actualul Guvern de la Chişinău şi le-a propus”.

Sursa oficială mai notează că şeful diplomaţiei moldoveneşti şi-a confirmat angajamentul de a contribui în continuare la consolidarea relaţiilor de Parteneriat Strategic dintre cele două ţări în interesul tuturor cetăţenilor şi edificării unui viitor european comun, paşnic şi prosper.

Potrivit  aceleiaşi surse, ministrul moldovean de externe s-a arătat interesat de o întâlnire în timpul cel mai apropiat cu omologul său de la Bucureşti.

Fluxul de știri
0