Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Surpriză: protestatarii au pornit în marş la Penitenciarul 13, la Vlad Filat

© Sputnik / Vladimir PolusatovVlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат
Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Participanţii la marşul de protest organizat vineri de PSRM, "Partidul Nostru" şi Platforma DA au ajuns la postul naţional de televiziune şi Ministerul Apărării, după care şi-au amintit de Vlad Filat şi au decis să-l viziteze la penitenciar.

CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. După vizita de la Ministerul Apărării, protestatarii conduşi de liderii PSRM, „Partidului Nostru” şi Platformei DA au pornit în marş spre penitenciarul 13.

Vlad Filat Влад Филат - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filat rămâne în puşcărie

Despre acest nou punct din itinerarul marşului de protest de vineri a anunţat liderul PSRM, Igor Dodon.

„După Ministerul Apărării, mergem în vizită la Penitenciarul 13, să vedem ce mai face acolo Vlad Filat”, a declarat Igor Dodon.

Liderul PLDM, Vlad Filat, se află în arest în Penitenciarul nr. 13, fiind acuzat de procurori de fapte de corupţie. El a fost reţinut la 15 octombrie, fiind plasat în izolatorul de anchetă al CNA, după care a fost arestat şi transferat la Penitenciarul 13.

Avocaţii politicianului au încercat în repetate rânduri să obţină în judecată abolirea arestului în penitenciar şi înlocuirea acestei măsuri preventive cu arestul la domiciliu. Demersurile avocaţilor lui Filat au fost respinse de fiecare dată de judecători.

Fluxul de știri
0