Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei morţi în urma deflagraţiei din localul „La soacra”

© Sputnik / Константин ЧалабовExplozie
Explozie - Sputnik Moldova
Abonare
La Bucureşti a decedat încă o tânără care a fost rănită în urma exploziei care s-a produs la 9 ianuarie în cafeneaua „La soacra” din Piaţa Centrală.

CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. Încă o pacientă, victimă a deflagraţiei din 9 ianuarie în cafeneaua „La soacră”, a decedat. Este vorba despre una dintre femeile transportate în stare gravă la Spitalul de Arși din București.

Decesul a fost confirmat de Ministerul Sănătăţii de la Chişinău. Pacienta a suportat traumatism combustional cu suprafaţa de 33%, arsuri ale căilor respiratori.

Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
De ce Chirtoacă este principalul vinovat de explozia din Piața Centrală

Acesta este al treilea deces. La 20 ianuarie, o altă pacientă care a avut de suferit în urma exploziei din Piaţa Centrală a pierdut lupta cu moartea. Victima la fel era internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Pacienta a suportat traumatismul combustional cu suprafața de 40%, şi arsuri ale căilor respiratori. Femeia a fost supusă la trei intervenții chirurgicale.

La 17 ianuarie, o altă persoană care a avut de suferit în incendiul din Piața Centrală a decedat. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani. Pacientul era internat în secția Terapie Intensivă a Centrului de Combustie din Chişinău.

În urma exploziei în cafeneaua „La soacră” au avut de suferit 17 persoane. 

Fluxul de știri
0