Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protestatarii şi liderii lor merg la întâlnirea cu Candu

© Sputnik / Miroslav RotariПротест Парламент Молдовы 21.01.2016 Proteste Parlament 21.01.2016 Усатый Нэстасе
Протест Парламент Молдовы 21.01.2016 Proteste Parlament 21.01.2016 Усатый Нэстасе - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii celor trei partide care organizează proteste antiguvernamentale, Igor Dodon, Renato Usatîi şi Andrei Năstase, s-au pornit la întâlnirea cu spicherul moldovean, pentu a-i comunica revendicările protestatarilor.

CHIŞINĂU, 21 ian – Sputnik. Liderii PSRM, „Partidului Nostru” şi cei ai Platformei DA au pornit spre Reşedinţa de Stat, unde se vor întâlni cu spicherul Andrian Candu.

Idor Dodon, Renato Usatîi şi Andrei Năstase sunt însoţiţi de câteva mii de protestatari.

Renato Usatîi şi Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Politică
Candu, sunat de Năstase şi Usatîi din mijlocul maselor protestatare

În aceeaşi componenţă, Dodon, Usatîi şi Năstase au mers şi la Curtea Constituţională, unde liderul socialiştilor a depus o sesizare prin care contestă legalitatea învestirii Guvernului Filip.

Anterior, cei trei lideri ai protestatarilor, care şi-au unit eforturile în dimineaţa zilei de joi, au declarat că vor răspunde la invitaţia lui Candu şi vor merge să se întâlnească cu acesta, însă nu pentru a purta un dialog, ci pentru a-i comunica revendicările protestatarilor.

Întâlnirea cu spicherul Candu va începe mai târziu decât ora preconizată, iniţial fiind vorba de ora 15.00.

Fluxul de știri
0