Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu, sunat de Năstase şi Usatîi din mijlocul maselor protestatare

© privesc.euRenato Usatîi şi Andrei Năstase
Renato Usatîi şi Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii protestatarilor, care au format joi un front comun contra guvernării, au decis să meargă la întâlnirea cu Andrian Candu doar pentru a transmite revendicările protestatarilor.

CHIŞINĂU, 21 ian – Sputnik. Liederii opoziţiei, Igor Dodon, Renato Usatîi şi Andrei Năstase, vor merge joi la întâlnirea la care i-a invitat spicherul Andrian Candu, dar nu pentru a discuta, ci pentru a transmite revendicările protestatarilor.

Despre aceasta au anunţat joi în faţa manifestanţilor Renato Usatîi şi Andrei Năstase.

„Nu avem ce discuta cu Candu. Noi mergem să-i transmitem lui Candu mesajul nostru: afară şi la puşcărie”, a spus Năstase.

Proteste Parlament 20.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Candu îi cheamă pe Dodon, Usatâi şi Năstase la dialog

Liderul Platformei DA i-a telefonat lui Andrian Candu chiar din mijlocul mulţimii adunate la protest, care a scandat lozinci împotriva guvernării.

La rândul său, Renato Usatîi a declarat: „să nu creadă aceşti indivizi, care au votat ieri în parlament pentru Guvernul Filip, că nu o să le pornim şi noi dosare penale, aşa cum ne pornesc ei nouă în aceste zile dosare penale”.

De asemenea, Usatîi a declarat că pentru votul de miercuri din Parlament deputaţii ar fi primit bani.

„O să facem un tribunal al poporului, care va decide ce naţionalizăm şi ce bunuri întoarcem poporului Republicii Moldova”, a mai spus Usatîi.

Fluxul de știri
0