Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Serghei Narâșkin: Duma de Stat urmărește evenimentele din Moldova

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaПредседатель Государственной Думы РФ Сергей Нарышкин
Председатель Государственной Думы РФ Сергей Нарышкин - Sputnik Moldova
Abonare
Referindu-se la protestele din Moldova, spicherul Dumei de Stat a FR a declarat că urmărește cu atenție situația din ţară.

CHIȘINĂU, 21 ian — Sputnik. Serghei Narâșkin, președintele Dumei de Stat a FR, urmărește cu mare atenție evenimentele din Moldova.

Вид на Покровский собор, Спасскую башню и соборы Московского Кремля - Sputnik Moldova
Rusia
Peskov: Federaţia Rusă îndeamnă la respectarea legalităţii în Moldova

„În ultimele două luni nu am contactat, deși urmăresc, desigur, situația și caut să fac acest lucru cu destulă atenție", le-a spus jurnaliștilor Narâșkin, comentând protestele de la Chişinău.

Miercuri, în fața Parlamentului RM au avut loc proteste împotriva învestirii Guvernului condus de Pavel Filip. După ce parlamentarii au acordat vot de încredere noului Cabinet de Miniștri, la una dintre intrările în Parlament s-au produs altercații între manifestanți și polițiști. După mai multe ciocniri, protestatarii au pătruns în incinta Legislativului. În urma altercațiilor au avut de suferit 27 de persoane, între care mai mulţi poliţişti.

Fluxul de știri
0