Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Federaţia Rusă îndeamnă la respectarea legalităţii în Moldova

© Sputnik / Youri Artamonov / Accesați arhiva multimediaВид на Покровский собор, Спасскую башню и соборы Московского Кремля
Вид на Покровский собор, Спасскую башню и соборы Московского Кремля - Sputnik Moldova
Abonare
Autorităţile de la Moscova speră că forţele care susţin unii sau alţii dintre oponenţii de la Chişinău se vor abţine de la orice acţiuni cu caracter violent, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus.

CHIŞINĂU, 21 ian — Sputnik. Rusia urmăreşte cu atenţie evenimentele care se desfăşoară în Moldova şi cheamă părţile implicate să nu recurgă la acţiuni cu caracter violent, a declarat joi în faţa jurnaliştilor purtătorul de cuvânt al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov.

„Kremlinul urmăreşte, fără îndoială, cu cea mai mare atenţie evenimentele din Moldova. Bineînţeles, Kremlinul îndeamnă toate părţile implicate la respectarea legalităţii, la calm şi speră că forţele care susţin unii sau alţii dintre oponenţii de la Chişinău se vor abţine de la orice acţiuni cu caracter violent", a afirmat Peskov.

Fluxul de știri
0