Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă şedinţă de judecată în cazul Vladimir Filat

CC0 / succo / Justiţie, Procurori, Dosare, Юстиция
Justiţie, Procurori, Dosare, Юстиция - Sputnik Moldova
Abonare
Magistraţii de la Judecătoria Buiucani continuă joi şedinţa în fond în dosarul fraudelor bancare în care ex-premierul Vladimir Filat este învinuit de corupere pasivă şi trafic de influenţă.

CHIŞINĂU, 21 ian – Sputnik. Judecătoria sectorului Buiucani continuă joi şedinţa în fond în dosarul fraudelor bancare unde ex-premierul Vladimir Filat este învinuit de corupere pasivă şi trafic de influenţă. 

Vlad Filat Влад Филат - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PLDM: ceea ce a furat Filat de la BEM este doar o picătură

Curtea de Apel Chişinău a menţinut marţi decizia Judecătoriei Buiucani de a prelungi arestul preventiv pe numele ex-premierului Vladimir Filat cu 90 de zile. Acesta va sta în celula Penitenciarului nr.13 până la jumătatea lunii aprilie.

Avocatul Igor Popa a declarat pentru Sputnik că clientul său nu se va prezenta joi în faţa magistraţilor.

O parte din probele acumulate de procurori în dosarul Filat au fost trimise în luna decembrie a anului trecut în instanţă.

Filat a fost reţinut de ofiţerii CNA la 15 octombrie 2015, imediat ce Parlamentul i-a retras imunitatea de deputat. Ex-premierul se află în arest preventiv în Penitenciarul nr.13. Pedeapsa maximă pe care o riscă fostul prim-ministru al Moldovei este de maximum 22 de ani de închisoare. 

 

Fluxul de știri
0