Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O femeie rănită în explozia de la Chişinău a murit la Bucureşti

© Photo : Игорь ВзоровПоследствия взрыва в центре Кишинева. Полиция
Последствия взрыва в центре Кишинева. Полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Presa din România a comunicat că în seara de miercuri, la Bucureşti, a murit una dintre persoanele rănite în explozia care s-a produs pe data de 9 ianuarie într-un local din centrul Chişinăului.

CHIŞINĂU, 21 ian — Sputnik. Este vorba despre o pacientă care fusese transferată în stare critică la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Femeia de 25 de ani a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, însă medicii nu i-au putut salva viaţa.

Este cea de a doua persoană decedată în urma incidentului care a avut loc în localul "La soacra". Acum câteva zile, un bărbat de 63 de ani s-a stins la Centrul de Combustie din Chişinău.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A decedat una dintre victimele exploziei din Piaţa Centrală

În urma deflagraţiei care s-a produs la Chişinău pe data de 9 ianuarie, au avut de suferit 13 oameni.

Trei dintre persoanele rănite au fost internate în reanimare, după care au fost transferate în România pentru tratament. Acestea au fost operate, starea lor fiind gravă, dar stabilă.

După explozia care a avut loc la Chișinău, autoritățile municipale au luat decizia de a efectua controale în toate localurile de alimentație publică din oraș.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, conform articolelor 157, 183 și 301 ale Codului Penal al Republicii Moldova, iar administratorii localului în care a avut loc incidentul au fost plasaţi în arest preventiv pentru 25 și 30 de zile, având statutul de suspecți. Conform legislației în vigoare, administratorii cantinei riscă potrivit primelor două articole doi ani de privațiune de libertate, iar art.301 prevede o pedeapsă de până la zece ani de pușcărie.

Fluxul de știri
0