Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Răsturnare de situaţie, acum: poliţiştii au încercuit Parlamentul

© privesc.euPoliţişti moldoveni, noaptea la Parlament
Poliţişti moldoveni, noaptea la Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Forţele de ordine au preluat controlul în preajma Parlamentului. Protestatarii care anterior asaltau edificiul legislativului au fost îndemnaţi să părăsească clădirea.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. Forţele de ordine au fost reorganizate şi la această oră au încercuit clădirea Parlamentului în care se află mai mulţi protestatari şi unde au rămas blocaţi mai mulţi jurnalişti.

Manifestanţii scandează „Noi nu cedăm”.

Ренато Усатый Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon şi Renato Usatîi au ieşit cu un mesaj în faţa mulţimii

Totodată, oamenii legii i-au îndemnat pe protestatari să părăsească sediul instituţiei legislative.

Cei mai mulţi dintre manifestanţii care acum câteva ore luau cu asalt Parlamentul, s-au retras în spatele cordonului de poliţişti.

Aceştia scandează „poliţia-i cu noi”.

Până acum, autorităţile centrale ale statului încă nu au venit cu un mesaj oficial în legătură cu situaţia creată în preajma Parlamentului.

La moment, circa o sută de manifestanţi refuză să se îndepărteze de clădirea Parlamentului şi să se retragă în spatele cordoanelor de poliţişti. Ei susţin că vor sta până la capăt, chiar dacă camarazii lor s-au retras şi cer "alegeri anticipate".

Fluxul de știri
0