Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La şedinţa specială a Parlamentului participă 68 de deputaţi

© Sputnik / Мирослав РотарьПарламент
Парламент - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul s-a întrunit în şedinţă specială unde urmează să dezbată programul de activitate și lista noului Guvern.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. La şedinţa specială a Parlamentului unde se dezbate programul de activitate și lista noului Guvern sunt prezenţi 68 de deputaţi. 

Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Miercuri, Parlamentul decide soarta noului guvern

Candidatul desemnat pentru funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip va prezenta în faţa deputaţilor Programul de activitate al Guvernului în cadrul ședinței plenare. Şedinţa a început la ora 16.00.

Deputatul PLDM Tudor Deliu a declarat înainte de începerea şedinţei că fracţiunea liberal-democraţilor nu va participa la şedinţa de astăzi a Parlamentului. Este vorba despre 11 deputaţi din cei 18 liberal-democraţi. Şapte deputaţi PLDM au aderat la majoritatea parlamentară constituită din 56 de parlamentari care a declarat că va susţine Cabinetul de Miniştri condus de democratul Pavel Filip.

In sală sunt prezenţi deputaţii PD, PL, o parte din deputaţii PLDM, membrii Platformei Social Democrate, deputaţii PCRM şi PSRM.

Fluxul de știri
0