Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă şedinţă de judecată în cazul Filat

© Sputnik / Vladimir PolusatovVlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат
Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Curtea de Apel Chişinău examinează marţi demersul avocaţilor lui Filat prin care solicită cercetarea în stare de libertate a clientului său.

CHIŞINĂU, 19 ian – Sputnik. Ex-premierul Vladimir Filat ar putea fi scos din arest în izolator şi plasat în arest la domiciliu. Curtea de Apel Chişinău examinează marţi, 19 ianuarie, demersul avocaţilor lui Filat prin care solicită cercetarea în stare de libertate a clientului său. 

Vlad Filat Влад Филат - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PLDM: ceea ce a furat Filat de la BEM este doar o picătură

Şedinţa Curţii de Apel începe marţi la ora 14.00. Judecătoria Buiucani a prelungit la începutul lui ianuarie mandatul de arest pe numele lui Filat cu încă 90 de zile. Astfel, ex-premierul ar urma să mai stea în celula Penitenciarului 13 până la mijlocul lunii aprilie.

Filat este învinuit de procurori de corupere pasivă şi trafic de influenţă în dosarul fraudelor bancare. Acesta a fost reţinut de ofiţerii CNA la 15 octombrie 2015, imediat ce Parlamentul i-a retras imunitatea de deputat. Pedeapsa maximă pe care o riscă ex-premierul Moldovei este de maximum 22 de ani de închisoare.

Fluxul de știri
0