Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Toate cursele de autobuz spre Odesa au fost anulate

© Photo : Igor VzorovIarnă
Iarnă - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza ninsorilor și troienirii drumurilor, toate cursele de autobuz Chișinău - Odesa și Odesa – Chișinău au fost anulate.

CHIȘINĂU, 18 ian — Sputnik, Daria Cernega. Cursele de autobuz care pornesc de la Autogara de Nord spre Odeca au fost anulate, iar vânzarea biletelor este temporar sistată, a comunicat luni pentru agenția Sputnik Liubov Lagovskaia, director executiv al Autogării de Nord.

„De dimineață au fost anulate opt curse la Odesa, două la Iliciuovsk și Herson. În general, este vorba de curse spre Ucraina", a menționat Lagovskaia.

IARNA. зима, повседневная жизнь - Sputnik Moldova
Societate
Avertisment: cetăţenii moldoveni şi companiile din Moldova să evite Ucraina

Potrivit acesteia, singura cursă care nu a fost anulată este cea de la ora 7.45, acest lucru datorându-se faptului că itinerarul stabilit tranzitează Benderul și Tiraspolul, acolo drumurile fiind practicabile.

Administrația Autogării de Nord informează că, în vederea securității pasagerilor, cursele spre Ucraina vor fi restabilite după ce se va anunța oficial că drumurile naționale sunt deszăpezite.

Totodată, sursa a menționat că nu circulă nici autobuzele dinspre Odesa spre Chișinău.

„În prezent, autostrada Odesa — Kiev este închisă. Autocarul care se întorcea din capitala Ucrainei a fost reținut în Liubașovka (Ucraina). Poliția nu i-a permis să meargă mai departe pentru a nu pune în pericol viața pasagerilor", a specificat Lagovskaia, adăugând că vânzarea biletelor va fi reluată după ce autoritățile vor anunța că șoselele sunt curățate.

Spre nordul Moldovei toate cursele sunt efectuate conform orarului, afirmă administrația Autogării de Nord.

Pe data de 18 ianuarie, continuă avertizarea de cod portocaliu de viscol în sudul și centrul țării și de cod galben în raioanele de nord.

Fluxul de știri
0