Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filip s-a luat de interne: a degradat, e nevoie de o personalitate la MAI

© Ministerul Afacerilor Interne al Republicii MoldovaMinisterul Afacerilor Interne al Republicii Moldova МВД Молдовы
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova МВД Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Democratul Pavel Filip este de părere că în ultima perioadă MAI a fost lăsat să degradeze şi că doar o personalitate adusă în fruntea acestui minister îi va reabilita imaginea în faţa societăţii.

CHIŞINĂU, 18 ian – Sputnik. Candidatul desemnat la funcţia de premier, Pavel Filip, a promis că va acorda o atenţie sporită Ministerului Afacerilor Interne.

La întâlnirea de luni cu reprezentanţii sindicatelor, Filip a lăsat sugerat că este nemulţumit de felul în care este organizată la ora actuală activitatea MAI.

poliţie - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Foşti angajaţi MAI, membri ai unei grupări criminale

În opinia sa, o gestionare mult mai bună a acestui minister este necesară pentru a le oferi cetăţenilor securitate şi confort maxim în societate.

„Protecţia cetăţenilor, asta înseamnă în primul rând activitatea Ministerului Afacerilor Interne. Am degradat mult la acest capitol în ultima perioadă”, a subliniat Filip.

Candidatul desemnat să formeze guvernul a vorbit şi despre viitorul ministru al Afacerilor Interne:

„O personalitate va trebui să conducă Ministerul Afacerilor Interne. Omul trebuie să se simtă în siguranţă şi protejat”, a spus Filip.

El a mai subliniat că viitorul şef al Internelor va trebui să reabiliteze imaginea acestei instituţii.

Fluxul de știri
0