Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filip a discutat cu sindicaliştii despre tichetele de masă şi despre stabilitate

© Sputnik / Miroslav RotariGuvern
Guvern - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la funcţia de premier, Pavel Filip, a declarat la întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor că îşi propune să ia măsuri urgente pentru a stabiliza situaţia din ţară şi a reabilita imaginea clasei politice moldoveneşti. Totodată, Filip a promis să examineze propunerea sindicatelor referitoare la tichetul de masă.

CHIŞINĂU, 18 ian – Sputnik. Candidatul desemnat să formeze guvernul, Pavel Filip, a declarat la întâlnirea de luni cu reprezentanţii sindicatelor că va ţine cont de doleanţele acestora şi va pune un accent sporit pe securitatea cetăţeanului, dar şi pe stabilizarea situaţiei din ţară.

Pavel Filip - Sputnik Moldova
Politică
Noul candidat la funcția de premier a început discuţiile cu deputaţii

Candidatul desemnat de preşedintele Timofti susţine că una dintre priorităţile care trebuie să-i intereseze pe angajaţi este stabilizarea situaţiei economico-financiare şi politice.

Referindu-se la problema tichetelor de masă, invocată de sindicate, Filip a promis că va ţine cont de aceasta. Mai mult, dânsul a subliniat că organizarea cât mai eficientă a alimentaţiei angajaţilor de la întreprinderi are importanţă socială şi, totodată, contribuie la eficientizarea activităţii fiecărui angajat.

Pavel Filip a vorbit de asemenea despre necesitatea stabilizării situaţiei din ţară şi despre nevoia refacerii imaginii ţării în faţa partenerilor externi, subliniind că şi Parlamentul va trebui să facă eforturi în acest sens.

„Asta nu depinde doar de echipa guvernului, ci şi de majoritatea parlamentară”, a precizat Filip.

Dânsul a subliniat că „şi de sindicate depinde foarte mult starea de lucruri din ţară, deoarece acestea sunt un element important al echilibrului în societate”.

Filip a mai promis că noul guvern va începe deîndată negocierile cu FMI şi va face eforturi susţinute în vederea refacerii încrederii în clasa politică din Republica Moldova.

Premierul desemnat a subliniat că cheia succesului în vederea rezolvării tuturor problemelor este comunicarea, iar sindicaliştii au promis că vor fi indulgenţi cu noul guvern în primele 100 de zile de la învestire.

Fluxul de știri
0