Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candidatul desemnat la funcţia de premier de Timofti este … Filat

© Photo : Igor VzorovVlad Filat Влад Филат Nicolae Timofti Николай Тимофти
Vlad Filat Влад Филат Nicolae Timofti Николай Тимофти - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Nicolae Timofti a anunţat pentru început că a semnat decretul cu privire la desemnarea lui Vladimir Filat drept candidat la funcţia de premier.

CHIŞINĂU, 15 ian – Sputnik. Preşedintele ţării Nicolae Timofti a comis o greşeală de proporţii atunci când a anunţat semnarea decretului cu privire la desemnarea unui alt candidat la funcţia de premier. Timofti trebuia să anunţe că numele candidatului este Pavel Filip, însă din motive neştiute acesta a spus că în calitate de candidat  este desemnat Vladimir Filat. 

Timofti Тимофти - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De partea căror protestatari este președintele Timofti

„Am desemnat un alt candidat. Am primit semnăturile a 55 de deputaţi care îl susţin pe domnul Filat… Îmi cer scuze, pe domnul Filip”.

Pavel Filip care era alături de preşedinte a reacţionat foarte reţinut şi l-a liniştit pe Timofti cu un zâmbet.

Preşedintele Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a ministrului în exerciţiu al Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, Pavel Filip, în calitate de candidat la funcţia de premier al Republicii Moldova. Filip a fost propus pentru această funcţie de o majoritate parlamentară formată din 55 de deputaţi.

Fluxul de știri
0