Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul lui Leancă a decis să "împrumute" revendicări de la Dodon

© privesc.euIurie Leancă
Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Abonare
Iurie Leancă, care este preşedintele PPEM, a declarat că deputaţii care fac parte din această formaţiune politică vor pleda pentru alegeri anticipate şi vor fi în opoziţie faţă de orice guvern votat de actualul Parlament.

CHIŞINĂU, 15 ian – Sputnik. Partidul Popular European din Moldova a decis că cei trei deputaţi care au aderat la respectiva formaţiune trebuie să se retragă în opoziţie faţă de orice guvernare care ar putea să fie instalată la Chişinău.

Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Politică
Rolul enigmatic al lui Iurie Leancă

După şedinţa de vineri a Consiliului Politic al PPEM, Iurie Leancă, preşedintele partidului, a criticat dur actuala clasă politică, în special pe cea de la conducere.

Leancă a spus că actualele partide care încearcă să formeze o guvernare s-au discreditat definitiv.

De asemenea, PPEM pare să fi „împrumutat” una dintre revendicările PSRM, dat fiind faptul că a decis să pledeze pentru alegeri parlamentare anticipate, ca cea mai potrivită soluţie la criza profundă în care s-a pomenit Republica Moldova.

Este de menţionat că până adineaori, Grupul Leancă din Parlament a participat la toate consultările privind formarea unei majorităţi parlamentare şi s-a arătat interesat să participe la guvernare alături de PDM, PL şi PLDM.

Fluxul de știri
0