Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu a pus cruce pe şansele "Guvernului Păduraru"

© parlament.mdAndrian Candu
Andrian Candu - Sputnik Moldova
Abonare
Spicherul Andrian Candu a pus la îndoială şansele lui Ion Păduraru de a obţine votul de încredere al majorităţii parlamentare şi a confirmat faptul că Pavel Filip este a doua candidatură la funcţia de prim-ministru.

CHIŞINĂU, 15 ian – Sputnik. Spicherul Andrian Candu a declarat că şansele candidatului lui Timofti de a deveni premier sunt minime. Totodată spicherul a spus că ar exista îndoieli serioase privind integritatea lui Păduraru.

„Preşedintele Timofti ne-a surprins. Sunt chestiuni care vizează integritatea lui Ion Păduraru, despre care se discută în reţelele de socializare. Dânsul are şanse foarte mici să fie susţinut de fracţiunile parlamentare”, a afirmat Candu.

Ion Păduraru - Sputnik Moldova
Politică
Primele declaraţii ale lui Păduraru: va fi greu

Spicherul a spus că Timofti are dreptul să ia decizii în baza legii, dar că decretul de desemnare a lui Ion Păduraru ar trebui verificat sub aspectul constituţionalităţii.

Andrian Candu a mai subliniat că joi seara la Condriţa urma să aibă loc o întâlnire cu al doilea candidat al majorităţii, care este ministrul în exerciţiu a Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip.

„Am fost invitaţi la Condriţa să prezentăm o altă candidatură propusă de majoritatea parlamentară, cea a domnului Pavel Filip. Apoi, la jumătate de drum, am fost anunţaţi să nu mai venum, pentru că s-a luat o altă decizie”.

Candu a promis că PDM îşi va spune punctul de vedere despre jocurile pe care le face Preşedintele Timofti.

Fluxul de știri
0