Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Susţinătorii Platformei DA: Timofti e cu noi

© Sputnik / Rodion ProcaPlatforma DA
Platforma DA - Sputnik Moldova
Abonare
Exponenţii Platformei DA susţin că Preşedintele Timofti este de partea lor, însă aceştia i-au pus o condiţie şefului statului, dacă vrea ca manifestanţii să-l susţină în continuare.

CHIŞINĂU, 14 ian – Sputnik. Participanţii la mitingul de protest de joi organizat de Platforma DA s-au deplasat la sediul Preşedinţiei. Ei scandează „Timofti e cu noi”.

Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Preşedinţia a explicat când va veni cu o reacţie şi care va fi aceasta

Anterior unul dintre liderii Platformei DA, Vasile Năstase, a declarat  în faţa protestatarilor din Piaţa Marii Adunări Naţionale că această mişcare politică îl va susţine pe Preşedintele Timofti doar dacă acesta va respinge toate candidaturile la funcţia de premier înaintate de PDM.

Totodată, liderii Platformei DA i-au îndemnat pe deputaţii care au semnat pentru formarea majorităţii parlamentare să vină în faţa protestatarilor şi „să se pocăiască în faţa poporului”.

„Nu suntem ranchiunoşi. Îi îndemnăm să părăsească partidele din care fac parte şi să vină printre noi”, a declarat de la tribuna protestului Vasile Năstase.

Fluxul de știri
0