Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul nu se convoacă în şedinţă plenară

© Sputnik / Miroslav RotariSala de ședințe a Parlamentului
Sala de ședințe a Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Deputaţii nu se vor întruni joi în şedinţă plenară pentru a discuta despre demiterea preşedintelui Nicolae Timofti.

CHIŞINĂU, 14 ian – Sputnik. Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova anunţă că, oficial, nu a fost și nu este prevăzută organizarea unei ședințe plenare pentru ziua de joi, 14 ianuarie. 

 „Ținând cont de faptul că Parlamentul a demonstrat de fiecare dată transparență și deschidere privind informarea opiniei publice, rugăm instituțiile mass-media să urmărească informațiile oficiale”, anunţă serviciul de presă al Parlamentului.

oameni люди - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Posibil, un nou candidat la funcţia de premier

Anterior, liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a declarat că la ora 14.00 Parlamentul se va convoca într-o şedinţă secretă, unde se va pune la vot demiterea preşedintelui Nicolae Timofti.

Direcţia generală comunicare şi relaţii publice a Parlamentului a declarat atunci pentru Sputnik că la Parlament nu a fost înregistrată, deocamdată, nici o cerere de convocare a unei şedinţe cu uşile închise a Parlamentului, la care să fie pusă în discuţie demiterea şefului statului Nicolae Timofti.

 

 

Fluxul de știri
0