Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Protestatarii au încearcat să blocheze traseul Chișinău-Leușeni

© Sputnik / Miroslav RotariКондрица
Кондрица - Sputnik Moldova
Abonare
Circulația pe traseul Chișinău-Leușeni s-a desfăşurat cu dificultate din cauza protestelor de la reședința de la Condriţa a preşedintelui Timofti.

 CHIȘINĂU, 13 ian — Sputnik. Susţinătorii Platformei "DA", care au sosit la reședința de la Condriţa a preşedintelui Timofti, au încercat să blocheze traseul de importanță națională Chișinău-Leușeni.

В основном эти акции носили мирный характер, и полиция играла номинальную роль во всем этом действе. - Sputnik Moldova
Politică
Epicentrul evenimentelor politice se deplasează la Condrița

După ce mai multe unități de transport au sosit la locul destinației, drumul a fost blocat. După un timp, colaboratorii organele de menținere a ordinii publice au reușit să-i convingă pe protestatari să deblocheze circulația.

Câteva sute de oameni au pichetat reședința șefului statului. Din cauza protestelor, transportul a circulat doar pe o singură bandă.

Anterior, la reședința lui Timofti de la Condrița au sosit şi câteva autobuze cu polițiști. Mai devreme, o sursă din cadrul Partidul Democrat a comunicat pentru Sputnik că președintele a părăsit Chișinăul și se află la Condrița, unde i-a şi fost înaintată propunerea cu privire la candidatura pentru funcția de premier.

Fluxul de știri
0