Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Epicentrul evenimentelor politice se deplasează la Condrița

© Sputnik / Evghenii PanasencoВ основном эти акции носили мирный характер, и полиция играла номинальную роль во всем этом действе.
В основном эти акции носили мирный характер, и полиция играла номинальную роль во всем этом действе. - Sputnik Moldova
Abonare
Protestatarii îi cer Președintelui să nu accepte candidatul la funcția de prim-ministru pe care îl susţine majoritatea parlamentară.

CHIȘINĂU, 13 ian — Sputnik. Participanții la mitingul organizat de Platforma "DA", dar și susţinătorii "Partidului Nostru", s-au îndreptat miercuri de la Chișinău spre Reședința de Stat de la Condrița, unde s-ar afla Nicolae Timofti.

Protestatarii intenționează să-i ceară şefului statului să nu semneze decretul cu privire la desemnarea candidatului la funcția de premier, care a fost propus de majoritatea parlamentară.

Anterior, liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, l-a propus pe Vladimir Plahotniuc în calitate de candidat la funcția de prim-ministru din partea noii majorităţi.

Fluxul de știri
0