Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia va acţiona cu hotărâre în faţa amenințărilor

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В.Путин дал интервью ведущему телеканала "Россия-1" В. Соловьеву
Президент РФ В.Путин дал интервью ведущему телеканала Россия-1 В. Соловьеву - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul rus speră că incidentele izolate nu vor duce la conflicte de amploare, însă Rusia, în caz de necesitate, va acționa cu hotărâre.

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik.  În caz de apariție a unor pericole, Rusia își va apăra prin toate mijloacele accesibile și disponibile interesele ce țin de securitatea sa, a declarat președintele FR, Vladimir Putin, exprimându-și totodată speranța că nu se vor produce conflicte de proporții.

Президент РФ В. Путин дал интервью немецкому изданию Bild - Sputnik Moldova
Rusia
Putin nu consideră că viziunile sale politice s-au modificat

 „Sper că astfel de incidente nu vor degenera în conflicte de amploare. Desigur, noi înțelegem cu torții că, în caz că Rusia va fi amenințată de anumite pericole, ea își va apăra interesele ce țin de securitatea sa", a spus Putin în interviul acordat publicației germane „Bild", răspunzând la întrebarea dacă astfel de confruntări dintre Rusia și Turcia, în special doborârea avionului SU-24 și apropierea la o distanță periculoasă dintre două nave maritime militare ale celor două țări, ar putea degenera în adevărate acțiuni militare.

Fluxul de știri
0