Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin nu consideră că viziunile sale politice s-au modificat

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин дал интервью немецкому изданию Bild
Президент РФ В. Путин дал интервью немецкому изданию Bild - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei a respins opinia împărtășită de mai mulţi politicieni și medii de informare.

CHIȘINĂU, 11 ian — Sputnik. Liderul rus Vladimir Putin nu este de acord cu părerea persoanelor intervievate de către publicația germană „Bild" precum că actualele sale concepții cu privire la politica internațională diferă considerabil de cele pe care le susținea la începutul anilor 2000, când se pronunța împotriva confruntărilor în Europa.

Vladimir Putin during an interview to ARD TV channel - Sputnik Moldova
Rusia
Ratingul lui Putin a atins cote maxime

Potrivit teoriei jurnaliștilor germani, există doi Putini: unul tânăr, al cărui prieten era pe atunci cancelarul Germaniei Gerhard Schröder și care pleda împotriva confruntărilor în Europa, și unul cu totul diferit, începând cu anul 2007.

„Eu nu m-am schimbat niciodată. În primul rând, eu mă simt și astăzi tânăr. Apoi, am fost prietenul lui Schröder și rămân prietenul lui Schröder. Nimic nu s-a schimbat", a replicat președintele rus.

El a subliniat că pe parcursul anilor nu s-a schimbat atitudinea sa nici față de multe alte probleme, în special față de combaterea terorismului.

Fluxul de știri
0