Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ regretă aderarea unor membri PLDM la majoritatea parlamentară

© privesc.euValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul interimar al PLDM, Valeriu Streleţ, a anunţat că regretă decizia unor colegi de ai săi de a se alătura majorităţii parlamentare.

CHIŞINĂU, 11 ian – Sputnik. Reprezentantul oficial al PLDM, fostul premier Valeriu Streleţ, a declarat că regretă gestul colegilor săi de partid, care au decis să adere la majoritatea parlamentară formată luni.

„Regret că o parte dintre colegi au decis să se încadreze în această majoritate parlamentară”, a spus Streleţ.

Мариан Лупу Marian Lupu - Sputnik Moldova
Politică
Lupu: avem o majoritate din 56 de deputaţi, dar vom fi mai mulţi

Dânsul a subliniat că el şi cei care rămân în PLDM vor urmări ce va fi mai departe.

„Vom urmări ce va fi mai departe, vom vedea cine va fi candidatul majorităţii la funcţia de prim-ministru”, a mai spus Streleţ.

Totodată, Streleţ a dat asigurări că PLDM va continua să pledeze pentru atingerea acelor scopuri de resetare a sistemului politic din Republica Moldova, care au fost anunţate după ultima moţiune de cenzură adoptată de Parlamentul ţării. Acesta a mai opinat, referindu-se la PDM, că nu este bine atunci când o singură forţă politică obţine prea multă influenţă în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0