Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Din culisele consultărilor cu preşedintele Timofti

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Fracţiunea parlamentară a PLDM s-a întrunit în şedinţă la ora când a fost invitată de preşedintele ţării la consultările cu privire la desemnarea unui nou candidat la funcţia de premier.

CHIŞINĂU, 11 ian – Sputnik. Deputaţii din fracţiunea parlamentară a PLDM s-au întrunit în şedinţa fracţiunii la ora 17.00, exact la ora la care au fost invitaţi să participe la consultările cu preşedintele Nicolae Timofti cu privire la desemnarea unui nou candidat la funcţia de premier. 

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
S-a decis când va fi făcut public numele viitorului premier al Moldovei

Tot la ora 17.00 a fost întrunită şi reuniunea Biroului politic al PLDM. Formaţiunea nu a anunţat agenda şedinţei şi nici care a fost necesitatea întrunirii acestora tocmai la ora când a fost convocată de şeful statului alături de PD, PL, grupul Leancă şi cei 14 deputaţi din Platforma Social Democrată.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Vlad Ţurcanu a declarat pentru Sputnik  că la întrunirea cu preşedintele Timofti a fost invitată întreaga fracţiunea PLDM. „Mai departe vedem cine vine şi cine nu”, a declarat Ţurcanu.

Decizia PLDM de a se întruni în şedinţa fracţiunii vine tocmai în momentul în care presa de la Chişinău a scris luni că din fracţiune vor pleca mai mulţi deputaţi care sunt gata să voteze candidatura PD la funcţia de premier.

Fluxul de știri
0