Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mandat de arest pe 30 de zile pentru proprietarii cafenelei „La soacra”

© Photo : Игорь ВзоровЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii cer mandat de arest pe 30 de zile pentru administratorii cafenelei din Piaţa centrală unde sâmbătă s-a produs explozia care a rănit 17 persoane.

CHIŞINĂU, 11 ian – Sputnik. Procurorii vor cere marţi, 12 ianuarie, în instanţă aplicarea arestului preventiv pe un termen de 30 de zile pentru administratorii cafenelei „La soacra”, unde sâmbătă a explodat o butelie de gaz, rănind 17 persoane. 

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă: una dintre victimele exploziei ar putea deceda

Procurorul Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, a declarat pentru Sputnik că demersul organului de urmărire penală va fi examinat de magistraţii de la Judecătoria Centru a capitalei.

Şeful Direcţiei municipale Sănătate, Mihai Moldovanu, a declarat că unul dintre cei trei pacienţi care sunt internaţi la Bucureşti se află în stare foarte gravă. Alte 10 persoane sunt internate la Chişinău.

Procuratura municipiului Chişinău investighează sub aspect penal cazul deflagrației din centrul capitalei. Pe acest caz au fost pornite două cauze penale pe faptul  încălcării regulilor de protecție a muncii și vătămarea gravă cauzată din imprudenţă integrităţii corporale a persoanelor sau pierderea de către acestea a capacităţii de muncă.

Administratorii localului în care s-a produs explozia au fost recunoscuţi în calitate de bănuiţi şi au fost reţinuţi sâmbătă preventiv pentru 72 de ore. 

Fluxul de știri
0