Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O femeie şi un copil şi-au pierdut viaţa într-un accident produs la Peresecina

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Gheţuşul face victime pe drumurile din ţară. Două persoane au decedat în această dimineaţă într-un accident la Peresecina.

CHIŞINĂU, 10 ian — Sputnik. Un grav accident de circulaţie cu implicarea mai multor autovehicule s-a produs în această dimineaţă în satul Peresecina, raionul Orhei. În urma incidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa. Victimele, o femeie şi un copil, au decedat pe loc.

Potrivit primelor informaţii, accidentul pare să se fi produs din cauza gheţuşului. În zonă s-a format un ambuteiaj pe o distanţă de aproximativ un kilometru.

Gheorghe Brega - Sputnik Moldova
Societate
Brega a constatat deficienţe la întreţinerea drumurilor pe timp de iarnă

Precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi gheţuşul format în urma acestora le-au dat mari bătăi de cap şoferilor. Potrivit surselor media din Moldova, mai multe autovehicule au fost blocate duminică dimineaţa din cauza poleiului pe drumul Chişinău-Ialoveni.

Şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor, Sergiu Căpăţână, a declarat pentru un post de televiziune că există mai multe porţiuni de drumuri blocate pe traseul Chişinău-Soroca. Autorităţile promit să acţioneze în regim de urgenţă.

Serviciul Hidrometeorologic atenţionează şoferii că lapoviţa va continua şi în zilele următoare, iar pe drumuri va fi gheţuş, nu este exclusă nici ceaţa.

Fluxul de știri
0