Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei persoane rănite în explozia de la Chişinău vor fi transportate la Bucureşti

© Sputnik / Евгений ПанасенкоСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Două paciente aflate în stare critică vor fi transportate cu elicopterul în ţara vecină, au comunicat pentru Sputnic Moldova reprezentanţii Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă.

CHIŞINĂU, 10 ian — Sputnik. Două dintre persoanele rănite în urma deflagraţiei care s-a produs sâmbătă într-un local din Piaţa Centrală, vor fi transportate duminică în România, au precizat pentru Sputnik surse din cadrul Spitalului de Urgenţă.

„Este vorba de două femei. Starea lor este critică. Ele vor fi transportate cu elicopterul în România", au afirmat reprezentanţii spitalului.

Пожар в ресторане Кишинева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Detalii despre explozia din centrul Chișinăului

Două femei aflate în stare critică au ajuns sâmbătă în secţia de reanimare de la Spitalului de Urgenţă şi Spitalul „Sfânta Treime". Agestea au suferit arcuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului. La Centrul Republican de Leziuni Termice au fost transportaţi 12 răniţi.

Sâmbătă, 9 ianuarie, într-o cantină din Piaţa Centrală din Chişinău s-a produs o explozie, urmată de un incendiu, în urma căruia au avut de suferit aproximativ 20 de oameni. Majoritatea dintre aceştia au arsuri superficiale, pe 15-40% din suprafaţa corpului. Cazul este investigat.

Autorităţile municipale convoacă celula de criză, care va stabili gravitatea incidentului produs în Piaţa Centrală şi măsurile privind lichidarea consecinţelor acestuia.

Fluxul de știri
0