Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre explozia din centrul Chișinăului

Abonare
În urma deflagrației au fost rănite 17 persoane și afectate 55 de metri pătrați din clădire.

CHIŞINĂU, 9 ian – Sputnik. Incendiul izbucnit sâmbătă într-o clădire din centrul Chișinăului a rănit 17 persoane și a afectat 55 de metri pătrați din imobil, potrivit pompierilor. 

Serviciul 901 a fost alertat aproximativ la ora 13:24 minute despre izbucnirea unui incendiu pe teritoriul Pieții Centrale din capitală. La fața locului au fost îndreptate patru autospeciale ale pompierilor, care au stabilit că incendiul e declanșat la etajul doi al unui local. 

Pe teritoriul Tracom a avut loc un incendiu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Explozie în centrul Chișinăului

Pompierii au evacuat din interior patru persoane, inițial ambulanțele 903 evacuînd încă 13 oameni. Cele 17 persoane care au suferit arsuri au fost internate. 

Incendiul, care a cuprins în total 55 metri pătrați din bucătăria și ospătăria localului, a fost localizat în 15 minute, fiind salvat restul încăperii. De către cei 30 pompieri și salvatori sunt efectuate lucrările de demontare-spălare și lichidare totală a consecințelor. 

În perimetrul în care a avut loc situația excepțională, se efectuează evacuarea, pentru a exclude orice pericol. 

Din primele informații, incendiul ar fi fost declanșat de o explozie a unei butelii de gaz. Alte circumstanțe ale acestui caz și cauza exactă a declanșării urmează să fie stabilite de către angajații Serviciului Situații Excepționale. 

Fluxul de știri
0