Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat va face puşcărie pentru că şi-a necinstit fiica minoră

© Photo : Igor VzorovÎnchisoare
Închisoare - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii susţin că bărbatul şi-a recunoscut integral vinovăţia. Acesta ar fi declarat că îi pare rău de ceea ce a făcut.

CHIŞINĂU, 5 ian – Sputnik. Un bărbat originar dintr-o localitate din raionul Nisporeni a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru o infracţiune josnică.

Acesta, potrivit materialelor din dosar, şi-ar fi violat fiica minoră.

Наручники на клавиатуре - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova au sporit cu 28% cazurile de agresare sexuală a minorilor

Serviciul de presă al Procuraturii subliniază că „procurorii au demonstrat în instanţa de judecată faptul că în ianuarie curent, inculpatul, aflându-se acasă doar cu fiica sa minoră, a întreţinut cu aceasta un raport sexual”.

„Victima, în vârstă de 15 ani, i-a povestit mamei despre cele întâmplate, iar ultima a anunţat imediat poliţia. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, şi-a recunoscut culpa integral, declarând că îi pare rău de cele comise”, se mai spune în comunicatul difuzat de Procuratură.

Bărbatul a fost condamnat la 6 ani închisoare. Acesta însă mai poate să atace sentinţa în instanţele judecătoreşti superioare.

Fluxul de știri
0