Prognoză: ce prezic astrele pentru anul 2016

Abonare
Potrivit astrologilor, anul care a început nu va fi deloc simplu, iar de cele mai multe complicaţii am putea avea parte la vară.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik, Olga Pascaru. Astrologii susțin în unanimitate că anul 2016 va fi unul destul de dificil, pe fundalul aspectelor tensionate și a mişcării retrograde concomitent a câtorva planete, precum și al configurațiilor cosmice complicate. Ceea ce înseamnă că nu sunt excluse crizele și agravarea relațiilor internaționale.

Astrologul Tatiana Paladi a menționat în discuția cu jurnalistul agenției Sputnik că, începând cu opt februarie, pe tronul cosmic se va instala independenta și ingenioasa „Maimuță de Foc". Va începe o perioadă plină de evenimente extraordinare și imprevizibile.

„Maimuța" este un adevărat motor al progresului, însă ea nu suportă ca toate să meargă bine, după un plan întocmit din timp. Totodată, nu-i plac interdicțiile și restricțiile. În 2016 vor spori concurența, încercările de a utiliza intrigile și informația negativă", afirmă astrologul.

Репродукция фрески Пророк работы Феофана Грека - Sputnik Moldova
Societate
Prorocirile mitropolitului Varlaam despre Moldova prind a se împlini

Potrivit Tatianei Paladi, asupra fundalului cosmic al anului 2016 mai influențează mulți factori astrologici, printre care și aliajul foc — metal. Această „lavă fierbinte" ne va da putere de viață, dar în același timp ne va pune şi la grele încercări.

Astrologii spun că, potrivit „Stelei Magilor", 2016 este anul planetei Marte. Iar Marte, după cum se știe, este Zeul Războiului. El „își pune propriile interese mai presus de orice".

Tabloul evenimentelor va fi influențat de asemenea de cinci eclipse: două de Soare (la 9 martie și 5 septembrie) și trei de Lună (la 23 martie, 18 august și 16 septembrie).

Afară de aceasta, se va resimți și mișcarea retrogradă a cinci planete concomitent, precum și configurațiile cosmice ale planetelor tranzitive și natale, spune Paladi.

Визит президента РФ В.Путина во Францию - Sputnik Moldova
Prognoza Stratfor: la ce ar trebui să ne aşteptăm după atentatele de la Paris

„În cele din urmă, vom fi martorii următorului tablou: pe arena internațională se vor produce modificări în politică, revoluții, revolte, doar este anul Zeului Războiului. Sub patronatul acestuia, anul 2016 poate decurge în certuri și dispute, cu clarificarea relațiilor între state. Criza economică mondială va continua cu accentul pe gaze şi petrol", prezice astrologul.

Influența SUA asupra evenimentelor internaționale se fa intensifica, deoarece statul a apărut sub semnul maimuței și cancerului. De aceea SUA vor căuta un consens și în relațiile cu Uniunea Europeană și cu Rusia. Cu regret, vor continua conflictele, atentatele teroriste, dureroase remanieri de guvern în mai mule țări.

Astrologul Paladi menționează că cele mai dificile perioade ale anului 2016 vor fi în luna iulie și august.  Specialistul subliniază că de fapt toate lunile acestui an vor fi complicate, excepție făcând octombrie și noiembrie care vor fi mai armonioase.

Fluxul de știri
0