Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Parlament se pregătesc proteste

© Sputnik / Miroslav RotariParlament Poliție
Parlament Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Sute de poliţişti se află în preajma Parlamentului, unde luni deputaţii urmează să dezbată programul şi lista noului Guvern.

CHIŞINĂU, 4 ian – Sputnik. Câteva sute de poliţişti au fost dislocaţi în perimetrul Parlamentului unde luni, 4 ianuarie, urmează să fie convocată o şedinţă extraordinară la care vor fi analizate şi dezbătute programul de activitate şi lista unui nou Guvern, condus de Ion Sturza. 

Guvern alerta cu bomba - Sputnik Moldova
Politică
Luni va avea loc lansarea unui nou partid, nu votarea Guvernului Sturza

Mai multe autobuze şi microbuze cu poliţişti se află în preajma forului legislativ, unde se pregătesc proteste. Potrivit mai multor informaţii, manifestaţia va fi organizată de membrii şi simpatizanţii Platformei Demnitate și Adevăr. Aceştia se pregătesc să reacţioneze în eventualitatea eşuării în Parlament a votului de învestire a Guvernului Sturza.

Lista Cabinetului de Miniștri propusă de candidatul desemnat Ion Sturza este compusă în majoritate de membrii Platformei Demnitate și Adevăr și membri PLDM.

Parlamentul se va convoca în sesiune specială pentru a dezbate programul de activitate și lista noului Guvern. Candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru Ion Sturza va prezenta deputaților programul de activitate al Guvernului în cadrul ședinței plenare, cu începere de la ora 14.00. 

Fluxul de știri
0