Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moarte tragică la Ialoveni

Abonare
O femeie din raionul Ialoveni și-a pierdut viața într-un incendiu. Pompierii avertizează despre importanța respectării normelor de securitate.

CHIŞINĂU, 2 ian – Sputnik. Pompierii din Ialoveni au fost alertați în seara zilei de 1 ianuarie pentru a interveni în localitatea Bardar, Ialoveni, la stingerea unui incendiu. 

Пожар в столичном секторе Центр - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Incendiu într-un bloc din Chișinău: au fost evacuate peste 50 de persoane

La fața locului au fost îndreptate două autospeciale, stabilindu-se că o locuință cu o suprafață de 64 metri pătrați era cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost localizat într-o oră, fiind distruse de foc bunurile materiale din interior. 

În bucătăria casei a fost depistat de către pompieri, corpul neînsuflețit, carbonizat al unei femei, de 78 de ani, proprietara casei. 

Din informațiile operative se cunoaște că femeia locuia singură, iar incendiul cel mai probabil a fost provocat de explozia unei butelii de tip propan-butan, care se afla în casă, conectată la aragaz. Se presupune că a avut loc scurgere de gaz, iar la aprinderea sursei de foc s-a produs deflagrația, urmată de incendiu. 

Pompierii avertizează despre importanța respectării normelor antiincendiare pentru a evita situațiile excepționale.


Fluxul de știri
0