Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu într-un bloc din Chișinău: au fost evacuate peste 50 de persoane

© Facebook / СГЗЧС МВД РМПожар в столичном секторе Центр
Пожар в столичном секторе Центр - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, incendiul s-a produs pe bulevardul Dacia din capitală. Pompierii sosiți la fața locului au descoperit sursa flăcărilor pe coridorul comun de la etajul trei al blocului.

CHIȘINĂU, 14 dec — Sputnik. Specialiștii Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE) al MAI al RM au evacuat 57 de persoane dintr-un bloc locativ cu multe etaje unde în noaptea de duminică spre luni izbucnise un incendiu.

Baltimoren levottomuudet - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova izbucnesc în medie cinci incendii pe zi

Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, incidentul s-a produs pe bulevardul Dacia, la ora 1.12. La fața locului au sosit patru echipaje de pompieri care au descoperit sursa focului pe coridorul comun de la etajul trei al blocului. Ca urmare, șapte persoane, inclusiv doi copii, au fost evacuate printre primele din clădire, deoarece era mare probabilitatea intoxicării cu oxid de carbon.

În cele din urmă, incendiul a fost stins și nimeni nu a avut de suferit. Specialiștii urmează să identifice cauzele producerii incidentului.

Fluxul de știri
0