Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine face parte din echipa guvernamentală condusă de Ion Sturza

© privesc.euIon Sturza
Ion Sturza - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul desemnat la funcția de premier, Ion Sturza, va prezenta astăzi Parlamentului lista nominală a Cabinetului de Miniștri și Programul său guvernamental.

CHIŞINĂU, 2 ian – Sputnik. Sâmbătă, 2 ianuarie, candidatul desemnat la funcția de premier, Ion Sturza, va prezenta președintelui Parlamentului, Andrian Candu, lista nominală a Cabinetului de Miniștri și Programul său guvernamental. 

Ion Sturza - Sputnik Moldova
Politică
Ion Sturza, gata să prezinte lista miniştrilor. Când va ajunge în Parlament

Duminică, 3 ianuarie, Sturza urmează să prezinte în cadrul unei conferințe opiniei publice echipa sa guvernamentală și Programul de guvernământ.

Deocamdată, candidatul desemnat la funcția de premier nu a dorit să ofere detalii și nume a echipei cu care va merge în fața deputaților după votul de învestire. 

Parlamentul Republicii Moldova se va întruni luni, 4 ianuarie, la ora 14.00, în cadrul unei ședințe extraordinare unde urmează să susțină sau să respingă Cabinetul de Miniștri condus de Ion Sturza. 

Ion Sturza a deținut funcția de prim-ministru al Moldovei în perioada 19 februarie-21decembrie 1999. 

 

Fluxul de știri
0