Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În acest an Revelionul a fost la Orhei ca niciodată

© Primăria OrheiOrhei, Revelion 2016
Orhei, Revelion 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Orheienii şi oaspeţii lor au avut parte în acest an de un Revelion ca niciodată. Primăria oraşului a organizat o sărbătoare cu târg, cântece şi focuri de artificii care i-au impresionat plăcut pe locuitorii urbei.

CHIŞINĂU, 1 ian – Sputnik. În acest an cel mai fastuos revelion a fost organizat de primăria oraşului Orhei, în timp ce în capitală atmosfera de sărbătoare a fost marcată de corturile protestatarilor, precum şi de austeritatea bugetară.

Serviciul de presă al primăriei oraşului Orhei a anunţat că orheienii au petrecut în acest an într-un număr record noaptea de Revelion în centrul oraşului. Potrivit sursei, circa 12 mii de oameni s-au adunat în piaţa Vasile Lupu, chiar dacă afară erau minus 10 grade.

Рождественская елка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Surprize la iarmarocul de Crăciun de la Orhei

„Primăria oraşului, împreună cu organizatorii Târgului de Crăciun, au dat o megapetrecere, invitându-i la Orhei pe cei mai tari artişti autohtoni. De la orele 22.00 pe scena instalată chiar pe strada centrală a oraşului au cântat Natalia Barbu, trupa Brio Sonores, Natalia Gordienko, Cornelia și Marcel Ștefăneț, frații Bivol, Carla's Dreams și Dara”, informează sursa.

În faţa orheienilor şi a oaspeţilor lor a ieşit pe scenă primarul oraşului, Ilan Șor, care i-a felicitat pe toţi.

„Petrecem anul 2015, care a fost anul schimbărilor pentru Orhei. Schimbări pe care le-ați așteptat demult și le-ați susținut. Împreună am muncit mult și am reușit să realizăm multe proiecte importante sociale, de infrastructură, economice. Îmi doresc ca în 2016 să reușim și mai multe proiecte, puse deja în plan. Fie ca anul nou să devină anul marilor realizări pentru Orhei”, a spus Ilan Şor.

Cei prezenţi au urmărit un show grandios cu focuri de artificii.

Sursa citată mai notează că orheienii au rămas impresionați de concert și au spus că până acum nu au mai avut parte de un asemenea Revelion în orașul lor.

 

Fluxul de știri
0