Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un transport funerar care a depășit viteza ducea icre negre în sicriu

© Пресс-служба МЧС РФ / Trecere la banca de fotografiiЧерная икра осетровых пород
Черная икра осетровых пород - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autobuzul unei agenții de servicii funerare a fost oprit pentru depășirea vitezei. Șoferul a declarat că transportă cadavrul unei femei decedate, dar de fapt în sicriu erau containere din plastic pline cu icre de sturion.

CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. Colaboratorii poliției rutiere din regiunea Habarovsk, care au oprit un autobuz al serviciilor funerare pentru depășire de viteză, au găsit jumătate de tonă de icre negre ascunse în sicriul acoperit cu coroane, a comunicat reprezentantul oficial al MAI al Rusiei, Elena Alekseeva.

Autobuzul a fost oprit la kilometrul 34 al traseului ”Habarovsk – Komsomolsk-pe-Amur.

”Bărbatul care conducea mașina a explicat că transportă cadavrul unei femei care a decedat, din localitatea Maiak, raionul Nanaisk, la Habarovsk. Pe când se întocmeau actele administrative, polițiștii i-au propus șoferului să deschidă singur salonul pentru control. În gențile de sub coroane, inspectorii au descoperit containere din plastic cu icre negre, se presupune de sturioni", se spune în comunicat.

Doi lucrători ai agenției au fost reținuți. Aceştia au declarat că un necunoscut li s-a adresat cu rugămintea de a transporta din Maiak la o morgă din Habarovsk cadavrul unei rude decedate. Sicriul ar fi fost încărcat în transport tot de oameni necunoscuți. Pentru serviciu, șoferului i s-au promis 25 de mii de ruble.

Poliția este în căutarea celor care au pescuit şi au transportat ilegal produse piscicole extrem de valoroase.

 

Fluxul de știri
0