Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Metodie Bujor: S-ar putea să întâmpin Anul Nou la maternitate

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaПразднование юбилея Ангелины Вовк в Доме кино
Празднование юбилея Ангелины Вовк в Доме кино - Sputnik Moldova
Abonare
Cântăreţul de operă şi estradă Metodie Bujor i-a relatat corespondentului Sputnik, Anna Stolearova, despre greutăţile din anul care pleacă şi aşteptatele bucurii din anul care vine.

Este concetăţeanul nostru, absolvent al Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. După finalizarea studiilor, a ajuns solist în trupa teatrului moscovit „Novaia Opera" (Opera Nouă). În 2004, Metodie Bujor şi-a continuat cariera muzicală în Germania, în calitate de solist al Operei din Leipzig. În 2005, Bujor l-a cunoscut pe marele cântăreţ Muslim Magomaev, care a apreciat imediat capacităţile inedite ale artistului începător si talentul său strălucit. După această întâlnire, în repertoriul lui Medtodie şi-au găsit loc tot mai multe piese din estrada clasică. În 2009, Metodie Bujor a luat o decizie crucială pentru întreaga sa carieră — el a renunţat la operă şi a ales estrada. În 2012, în cadrul concertului dedicat memoriei maestrului Magomaev, Bujor a cucerit inimile spectatorilor prin vocea sa fermecătoare.

- Metodie, cum a fost anul 2015 pentru dumneavoastră, prin ce a fost memorabil?

— Pentru mine a fost un an foarte greu, am suportat o serie de pierderi personale. A fost greu, dar totodată şi plin de învăţăminte.

- Ce aşteptaţi de la anul care vine? V-aţi făcut deja planuri?

Певица Надежда Чепрага - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Nadejda Cepraga: anul maimuţei va fi neapărat unul plin de veselie

— Aştept de la anul care vine mai multă linişte şi stabilitate în lume. În primul rând, mai multă concordie între oameni, pentru că persistă o mare încordare peste tot. Pentru mine personal, cea mai mare bucurie va fi naşterea fiicei mele, care se va produce chiar la începutul anului. Acest eveniment va pune, sper, toate lucrurile la locul lor.

- Dacă nu este un secret, unde veţi întâmpina Anul Nou?

— În situaţia noastră, s-ar putea să-l întâmpinăm chiar la maternitate! Dar cu siguranţă voi petrece sărbătorile în sânul familiei.

- Ce le puteţi dori cititorilor Sputnik în noul an?

— Aş vrea să doresc tuturor mai multe ştiri pozitive, mai mult optimism şi să nu uităm că ne putem găsi fericirea chiar acolo unde trăim. Nu este nevoie să o căutăm prin întreaga lume.

Fluxul de știri
0