Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procuratura a dispus investigarea cazului de intoxicare a elevilor

© Sputnik / Евгений ПанасенкоГенеральная прокуратура РМ Procuratura Generală
Генеральная прокуратура РМ Procuratura Generală - Sputnik Moldova
Abonare
Comisariatul sectorului Buiucani al capitalei a primit indicaţii de la Procuratura sectorului să investigheze cauzele intoxicării elevilor şi profesorilor care au sărbătorit la un restaurant din Chişinău.

CHIŞINĂU, 28 dec – Sputnik. După ce au devenit publice mai multe informaţii despre cazul de intoxicare a elevilor şi pedagogilor care au luat masa într-un local din capitală, Procuratura a dispus ca acest incident să fie investigat de către Poliţie.

В вирусологической лаборатории - Sputnik Moldova
Societate
Medicii presupun că în cazul elevilor intoxicaţi ar fi vorba de salmoneloză

Serviciul de presă al Procuraturii a menţionat că decizia de a dispune investigaţii a fost luată ca urmare a materialelor apărute în presă privind internarea mai multor elevi în spital cu intoxicaţie alimentară, după ce ar fi sărbătorit la un restaurant din capitală.

„Procuratura sectorului Buiucani a dispus poliţiei investigarea cazului. Inspectoratul de poliţie al sectorului Buiucani investighează circumstanţele celor întâmplate”, notează sursa citată.

Potrivit medicilor, elevii şi pedagogii care au sărbătorit încheierea semestrului într-un restaurant din capitală, s-ar fi ales cu salmoneloză.

Fluxul de știri
0