Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Datele meteo: se știe când va cădea prima zăpadă în Moldova

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaСнегурочка и Снеговик
Снегурочка и Снеговик - Sputnik Moldova
Abonare
Deși sinopticii afirmă că în noaptea de Anul Nou nu vom avea zăpadă, Sputnic Moldova prognozează inversul - în noaptea de Anul Nou va fi și zăpadă, și o poveste de iarnă.

CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Sinopticii afirmă că vremea de sâmbătă iar va mira locuitorii Moldovei. Spre bine sau spre rău — aceasta e altă întrebare. Iar prima, desigur, este temperatura.

Păsări - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iarnă deosebit de caldă în Moldova

Sâmbătă, aerul se va încălzi până la +9 grade ziua. Iar duminică, afirmă specialiștii, vom întâlni primăvara. Temperatura va atinge +15 grade.
Luni, 28 decembrie, vor cădea precipitații, dar sub formă de ploaie.

Până la Anul Nou au mai rămas zile numărate, iar iarna încă nu am simțit-o, se pare că în Moldova a venit primăvara. Se va răci considerabil la 30 decembrie și în noaptea spre 31 decembrie — până la —6 grade.

Iar la 1 ianuarie, mercurul din termometru va coborî până la —15 grade. Orice s-ar spune, dar o asemenea temperatură nu poate să nu aducă zăpadă. Așa că de la 1 ianuarie, ieșim afară să facem babe din omăt.

Fluxul de știri
0