Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon către Usatîi: să nu strangulăm ultima speranţă, ne aşteaptă anticipatele

© privesc.euIgor Dodon şi Renato Usatîi
Igor Dodon şi Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon l-a îndemnat pe Renato Usatîi să-şi orienteze de o manieră corectă energiile pe care le aruncă în bătăliile politice de la Chilinău.

CHIŞINĂU, 22 dec – Sputnik. Preşedintele PSRM, Igor Dodon, l-a îndemnat pe liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, să-şi concentreze eforturile asupra alegerilor anticipate iminente, dar nu pe confruntarea cu propriii parteneri.

Протест Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: vom demonstra că Timofti a uzurpat puterea

„Consider că noi, în calitate de lideri a două partide care ar putea în viitorul previzibil să dezvolte un parteneriat durabil, trebuie să manifestăm înţelepciune în actualele circumstanţe”, susţine Igor Dodon.

„Nu este cazul să strangulăm ultima speranţă a poporului moldovenesc, care speră la o schimbare în bine a situaţiei. Iar ceea ce se întâmplă la etapa actuală le convine doar partidelor de dreapta şi păpuşarilor. Vă îndemn să ne concentrăm energiile în lupta contra acestei guvernări euro-unioniste”, a scris Igor Dodon pe pagina personală a lui Renato Usatîi pe o reţea de socializare.

Până la acest moment Rnato Usatîi nu a reacţionat în nici un fel la îndemnul lui Igor Dodon.

Fluxul de știri
0